11 jun Het belang van ‘SoLoMo’ voor destinatiemarketing (SlideShare presentatie)

Afgelopen week mocht ik een presentatie houden tijdens het eTravel symposium van Emerce in Bussum. Op verzoek van de organisator heb ik mijn licht laten schijnen over de opkomst van de marketingtrend ‘SoLoMo’ (het samengaan van 3 platforms waarop de consument zich begeeft: sociaal, lokaal en mobiel) en de betekenis ervan voor marketeers. Aangezien mijn eigen achtergrond destinatiemarketing is heb ik de presentatie vanuit die bril uitgewerkt.
In mijn presentatie ga ik in op de opkomst van ‘SoLoMo’, het nut ervan, enkele inspirerende voorbeelden, de toekomst van ‘SoLoMo’ en wat dit vraagt van destinatiemarketeers. Mocht u niet bij het eTravel symposium zijn geweest, dan kunt u hieronder de presentatie zien.

Geen reactie's

Geef een reactie