Diensten

Trends & Ontwikkelingen in Destinatiemarketing

Vraagt u zich wel eens af of de marketingaanpak van uw organisatie (citymarketing, regiomarketing, VVV, ) toekomstvast is? Of wat u kunt doen om daar aan te werken?

LocalSecret schetst aan de hand een presentatie/kennissessie met trends & ontwikkelingen (incl. praktijkvoorbeelden) een beeld van de ‘toekomst van destinatiemarketing’.

Vraag LocalSecret haar verhaal te doen als kickstart van een gesprek binnen uw organisatie of juist tussen uw marketingorganisatie, lokale ondernemers en beleidsmakers.

 

Eerdere opdrachtgevers: Citymarketing Tilburg, Leiden Marketing, RBT-KAN, VVV Brabantse Wal.

Bent u op zoek naar een kritische, maar goed ingevoerde gesprekspartner als het gaat om destinatiemarketing, dan is LocalSecret uw sparringpartner. Betrokken, kritisch, opbouwend, maar ook direct. LocalSecret schroomt niet om gevestigde patronen aan de kaak te stellen en u te confronteren met de ‘nieuwe wereld’. LocalSecret adviseert tevens over de mogelijkheden van een BIZ (Bedrijven Investeringszone) voor toeristische locaties.

LocalSecret staat klaar voor een kort consult of als adviseur bij een langer traject naar een nieuwe vorm van destinatiemarketing.

 

Eerdere opdrachtgevers: Toerisme Utrecht, Golf & Country Club Capelle a/d IJssel, Erfgoed Delft.

Advies

Projectmanagement

Met ruim 17 jaar ervaring is LocalSecret een prima partner om  in te schakelen voor kort- of langlopende projectmanagement opdrachten binnen toerisme-, leisure-, gastvrijheid- en gastvrije bereikbaarheid.

 

Eerdere opdrachtgevers: VVV Nederland, Toerisme Utrecht, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Gemeente Westland, Reis je Rijk en Mobiliteitsloket.

LocalSecret is in te huren voor tijdelijke opdrachten. Bijvoorbeeld het tijdelijk vervangen van uw marketeer of directeur. Of het bijspringen bij tijdelijke, maar urgente klussen. Dan staat LocalSecret voor u klaar. Betrouwbaar, meedenkend, innovatief en afspraak is afspraak.

 

Eerdere opdrachtgever: Toerisme Utrecht (LocalSecret droeg met het ‘Twisitor Center’ #inUtrecht bij aan het winnen van de Citymarketing Innovation Award 2014).

Ad interim

Gastvrije Bereikbaarheid

LocalSecret helpt zakelijke- en leisure locaties, evenementen en steden met het verbeteren van hun ‘gastvrije bereikbaarheid’. Bereikbaarheid is immers een cruciaal onderdeel van gastvrijheid en gastbeleving, maar wordt maar al te vaak over het hoofd gezien.

LocalSecret helpt bij het uitrollen van uw rode loper naar de voordeur van uw belangrijkste gasten. Wij doen dit met een Travellers’ Journey.

LocalSecret denkt daarbij vanuit uw core-business, uw gasten en vanuit gastvrijheid. Niet vanuit verkeerskundige oplossingen.

 

Eerdere opdrachtgevers: o.a. Gemeente ‘s Hertogenbosch, RBT-KAN, GelreDome, Burgers’s Zoo, Bilderberg Hotel Wolfheze. Kijk voor alle opdrachtgevers, cases en testimonials op www.travellersjourney.nl.